Maria Bran

Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în psihoterapie sub supervizare (PTSTA-P)

Maria Bran lucrează ca psihoterapeut în Analiză Tranzacţională în practică privată, acreditată de către Colegiul Psihologilor. Este medic primar medicină generală pediatrie (din 1987) și lucrează în cadrul cabinetului medical ca medic de familie din 1999. Maria este, de asemenea, recunoscută ca examinator EATA în cadrul examenelor scrise și orale de CTA. A fost examinator la Belgrad, Berlin, Rosrath în cadrul examenelor orale și a evaluat examene scrise.

În calitate de formator, a susținut workshop-uri în Bucuresti, Timișoara și la Belgrad. În calitate de supervizor, realizează supervizare individuală și în grupuri mici pentru colegii aflați în formare în Analiză Tranzacțională.

Pe lângă Analiza Tranzacţională, este interesată de neuroştiinţe şi de abordările interdisciplinare între psihoterapie şi medicină, în lumina noilor descoperiri din neuroştiinţe. Are un Masterat în Psihoterapie medicală. O altă dimensiune a dezvoltării sale profesionale constă în înțelegerea nivelurilor filozofice, epistemologice și ontologice care stau la baza Analizei Tranzacționale și a sa în calitate de profesionist.

Workshopuri susţinute de Maria Bran:
"Tranzacţii empatice sau relaţionare tranzacţională empatică" (Conferință: Duminică, 25 octombrie, 14.00 - 17.00)