Sari van Poelje

Formator şi Supervizor în Analiză Tranzacţională în domeniul organizațional (TSTA-O)

Dr. Sari van Poelje este expert internaţional în agilitate și inovare.

Lucrează cu multinaționale, companii de familie și startup-uri pentru a le ajuta să creeze structuri agile, culturi inovatoare și echipe de management care inspiră.

Este director general al INTACT, o companie internațională de formare, coaching și consultanță, care oferă programe de executive coaching, consultanță în management, programe de formare pentru coachi, consultanți și lideri.

Sari are 35 de ani de experiență în coaching și consultanță cu manageri și directori într-un mediu de afaceri multinațional. A fost consultant și coach pentru companii atât de variate precum IFF, BMW, Claas, Carmeuse, ING, Prezi și GE. Sari a îndeplinit, de asemenea, roluri de director senior în diferite corporații internaționale, cum ar fi KLM, EMI music, ASML și Shell, timp 23 de ani.

Este analist tranzacțional acreditat și supervizor, formator PCM, NOBCO-EMCC acreditat ca master coach și master coach sistemic de echipă. A publicat numeroase articole despre leadership, coaching și schimbări organizaționale.

Pentru mai multe informații accesați:
www.intactacademy.com
www.teamagility.com
www.sarivanpoelje.com

Workshopuri susţinute de Sari van Poelje:
"Încredere și conducere democratică în organizații" (Preconferință: Vineri, 23 octombrie, 09.00 - 11.00)