Gabriela Ciucurovschi

Psihoterapeut sub supervizare

Gabriela Ciucurovschi este psihoterapeut în analiză tranzacțională. Lucrează în practica privată cu adolescenți, adulți, vârstnici și cupluri. Oferă ședințe de psihoterapie în București, Otopeni și on-line pentru românii din țară și din străinătate.

A scris articole având ca temă stima de sine, legătura dintre psihic și boală, sensul vieții și alte subiecte legate de dezvoltarea personală. Experiența de 20 de ani în managementul resurselor umane și antreprenoriat constituie pentru ea o resursă bogată în activitatea de psihoterapeut.

Preocupările sale se îndreaptă de foarte timpuriu asupra mecanismelor și impulsurilor care stau la baza evoluției ființei umane și asupra depășirii blocajelor care împiedică dezvoltarea umană la potențial maxim. Această preocupare prinde contur pentru prima oară într-un ”Studiu comparativ despre personalitățile mature și imature din punct de vedere psihologic și social”, în contexul licenței în psihologie din 1997, în cadrul Universității din București.

Tematica maturizării va fi dezvoltată ulterior în cărțile sale de parenting și dezvoltare personală: ”7 pentru o viață – Cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru copilul tău” (2012), ”Vorbește cu copilul tău” (2013) și ”Oamenii mari și copilul din ei” (2016).

În activitatea sa terapeutică accentul cade pe relația cu clientul, pe ascultarea activă a acestuia și pe surprinderea specificității fiecărei problematici. Aspectul experiențial și transgenerațional ocupă un loc important în abordarea sa psihoterapeutică.

Workshopuri susţinute de Gabriela Ciucurovschi:
"Masă rotundă: A fi sau a nu fi... în contact" (Conferință: Sâmbătă, 24 octombrie, 09.45 - 10.45)